Jag gjorde en rejäl laddning biffar och stekte dom i ugnen. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Superbra om man har mycket att göra eller många rätter att laga och vill förbereda maten. Vill bara tipsa om hur du kan göra hasselbackspotatis på lite snabbare vis
Lika självklart var det att göra min variant på pressgurka till pannbiffaroch mos. Riktigt saftiga pannbiffar med sockerstekt lök, det hittar jag i Mannerströms underbara kokbok ”Husmanskonst”
Servera pannbiff, lökskyn och pressgurkan med kokt potatis och någon form av lingon. Pannbiff. Blanda ihop allt till lagen och rör tills sockret och saltet löst upp sig
Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiff med lök och fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka som veganskt och i det nya post-Formbar färs Sverige
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.