Servera det transcherade ankbröstet ovanpå en bädd av haricotes vertes och apelsinfilér. Är den som en del av en huvudrätt så brukar man säga att ett ankbröst räcker till två stora portioner
Förra året fick Bibbi en kokbok av mig, Tommy Myllymäkis Grönsaker, tillbehör & Garnityr och förra veckan bjöd hon på en rätt därifrån, en riktig höjdare medbroccoli, vitlök och färskost
Har haft ett paket ankbröst liggande i frysen ett tag och nu var det så dags att laga till dem, och då kom jag ihåg det här med röken som jag hittat igen
Koka upp broccolinoch panera torsken med sesamfrö samt salt och citronpeppar. Börja med att skala och dela pumpan till mindre bitar, koka upp med salt tills de är mjuka
Såsen passade mycket bra till ankbröst serverat medsparrisbroccolioch pak-choi. Skär upp ankbröstetoch lägg det ovanpå de varma grönsakerna, häll på sås och strö över grovt krossad sechuanpeppar och mycket tunt skuren svart vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.