Grönskascouscous. Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen. Blanda kokt couscous, citronsaft, hackad röd och orange paprika, hackad purjolök och persilja
När grillglöden är perfekt lägg då på kotlettmedaljongerna och pensla med glacen, grilla ca 2 minuter på varje sida och kontrollera en bit för att se att det är genomstekt
Torka av kotletterna med hushållspapper. Klipp små jack i fettkanten. Salta och peppra köttet, och bryn det sedan i en stekpanna med matfett, 1 minut per sida
1. Blanda samman grillolja, citronsaft och salvia till en marinad. Marinera köttet i ca 20 min. Torka av köttet och stek eller grilla kotletterna ca 3 minuter per sida
Ananasgratinerade quornfileer med ris eller bulgur. Nyårsafton närmar sig – denna härliga dag då vi säger adjö till det gamla året och välkomnar det nya
1. Grönskascouscous. Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen. Blanda kokt couscous, citronsaft, hackad röd och orange paprika, hackad purjolök och persilja
Sätt ugnen på 225 grader. Grönsakscouscous. Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen. Blanda kokt couscous, citronsaft, hackad röd och orange paprika, hackad purjolök och persilja
Lägg 2 cm tjocka kasslerskivor i en smord form och bred på senap ovanpå varje kasslerskiva. Blanda bröd, mozzarella, persilja och den väl avrunna ananasen
4 kotlettmedaljonger. Koka upp vatten, lägg ner kålen och koka upp. Häll av kålen i durkslag. Blanda samman kål, lök, majonnäs, dijonsenap, crème fraiche, salt och peppar till kålsalladen
1. Torka av köttet med hushållspapper. Banka ut köttet med knuten handflata. Salta och peppra köttet. Bryn kotletterna på båda sidor i smör i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.