4 färska pilgrimsmusslorisittskal. 4 msk smör4 tsk japansk soja4 tsk pressad limejuice2 tsk finhackadingefärafinrivetcitronskaltillgarnering1. Öppna musslorna eller be dinfiskhandlare göra det3. Fördela alla ingredienseriskalen4. Ställ in de hela musslorna i 250 graders ugn i ca 4 minuter alt lägg dem på grillenNär dem är färdiga tag av överdelen av musslan och garnera med det rivnacitronskalet. 4 personer 4 färska pilgrimsmusslorisittskal
Låt oss först börja med att gratta skånepågen Robintillvinstenimelodifestivalen. Mårtenssons är väldigt nöjda med resultatet, för även om Yohio blev vår favorit så blev Robin vår andrahandsfavorit
Lite goda och nyttiga snacks är ett måste tillfredagsfilmen. Satsa på bättre alternativi skålen. Här kommer ett recept på sötpotatischips som du fixar på bokstavligt fem minuter
Egen pizzadeg är intespeciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig. Det här receptet har funnits med migitio år och funkar än
Veckans tips passar kanske extra bra eftersom det är sportlov. Lo älskar att hålla på med lera och några gånger har vi gjort egen lera efter ett recept som jag fick på öppna förskolan
För mormor, uppvuxen i en liten stuga på fjället med alla sina syskon, var det en fråga om överlevnad att kunna ta vara på allt naturen bjuder och farmor tyckte helt enkelt om att laga mat
Skala och finhacka lök och vitlök. Tillagning. Skålla och skala tomaterna. Skär dem ibitar. Lägg tomater lök, vitlök, vinäger, tomatpuré, socker, worcestersås, salt och peppar i en kastrull
Mittintresse för matlagning och bakning började itidig ålder. Jag minns att jag satt uppkrupen på köksbänken och tittade på när min mamma lagade mat och bakade
Du kan göra eget bredbart som nästan är på pricken som Bregott. Skillnaden är att du kan utesluta skvätten vatten som ingåri köpt bredbart smör, salta efter egen smak och välja den rapsolja du själv gillar bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.