För att göra hallonpurè tar du och värmer upp hallon i en kastrull på spisen. Detta är lite pilligt men värt allt pyssel för smaken är något helt annat en köpta geléhallon och alla som fått smaka har älskat dem
1. Blanda jordnötssmör, sirap och socker i en kastull och koka upp. 2. Ta bort kastrullen från plattan och tillsätt cornflakes, vaniljsocker och riven kokos
Har man inte choklad chips så går det bra med Marabous mjölkchoklad eller mörk choklad. Den gör man på 5 minuter för att sen grädda när middagen står i ugnen. 5 dl chocolate chips (eller hackad go choklad)
Koka upp grädde, socker och sirap och sjud tills termometern visar ca 120° ellergör kulprovet. Jag fick en fråga om jag inte kunde publicera receptet på hemma gjorda Toffifee igen
Hacka chokladen fint och smält tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad. Rör i lakritsgranulat. Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.