Min moster har ett rejält kök och är dessutom ägare av en köksmaskin, av äldre modell, med köttkvarn och korvhorn för korvstoppning, vilket är en förutsättning om man ska göraegen korv
Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Om osten känns och smakar för strävt tillsätt lite färsk vispgrädde som rundar av smaken, börja med ett par matskedar, men se upp så att osten inte blir för utspädd
Får jag bara göra en enda sås i påsk blir det den här. Gör så här. Mycket gott till "vadsomhelst" (läs klyftpotatis), klassisk till lamm och liknande och alldeles perfekt till sallad
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Låt oss först börja med att gratta skånepågen Robin till vinsten i melodifestivalen. Ett fel som flera av de tävlande gjorde var att de använde för lite fett och därmed fick alltför torra korvar på tallriken, det går inte att göra bra korv utan tillräckligt med fett
Så om jag gör lite goda flingor/musli så har jag lite fler alternativ tillfrukost. Hittar ni frystorkade hallon i butik så är det gott att blanda i efter man rostat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.