Allt påskens goda på en tallrik
nybergsmat
nybergsmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 port på en buffe
  • 2 ägg
  • 1 burk matjessill
  • 1 liten rödlök
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 dl hackad dill
  • 1/2 burk ishavsrom
  • 200 g frysta ärtor
  • 1 vitlöksklyfta 1 dl creme fraiche
  • 1 dl riven parmesan
  • 1 krm salt
  • Förväll ärtorna snabbt i lättsaltat vatten och låt dem rinna av.
  • Hacka vitlöken.
  • Mixa ärtorna och vitlöken, blanda ner creme fraiche och parmesan och smaka av med salt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.