Idag blir det inte många knop gjorda. Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Ratatouille är en klassisk fransk grönsaksröra. Servera med potatismos eller bulgur. Den består vanligen av tomater, aubergine, zucchini, paprika och lök
Lägg upp knäckebröd, sill, gräddfil och ost på ena sidan av tallrikarna. Här är några förslag på hur du kan dekorera en smörgåstårta med räkor, löjrom, rädisor, krasse och gräslök
Fördela pannbiff och palsternackspuré på tallrikar och strö kantarellerna runt. Sila bort vattnet och mixa palsternackan i en matberedare med lätt creme fraiche och mjölk
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Ett nytt favorittillbehör som jag kommer att göra många fler gånger i framtiden. lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den)
)Som vanligt startade vi lördagenmed ett sent uppvaknande som följdes av en härlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och lite tråkigare måsten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.