Adzukigryta med pumpa och hirs
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port 150 g / 2 dl adzukibönor, avsköljda och blötlagda över natten
  • 1 ½ l vatten
  • 2 msk neutral kokosolja
  • 3 dl butternut squash, skalad och tärnad
  • 1 purjolök (vita och ljusgröna delen), skivad
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 1/2 tärning grönsaksbuljong
  • 1 burk krossade tomater
  • 100 g hirs, avsköljd
  • 1 l hackad svart- eller grönkål, lättpackad och mittstjälken borttagen
  • ½ ekologisk citron, rivet skal och juice
  • 2 dl färsk slätbladig persilja, hackad
  • nymalen svartpeppar och salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.