Vegetariska zucchinibiffar. God eftermiddag. Nu är det en ny vecka igen och idag har jag haft lite egentid eftersom Oskar och Felicia har varit hos Felicias kusin Hjalmar och fixat lite med lampor och bokhyllor
Jag gillar verkligen indisk mat, och har lagat det några gånger. Den här smöriga linsgrytan (butter dal) blev väldigt lyckad, och fick även gott betyg från resten av Bakbokmat-familjen
Vegetarisk grönsaksgratäng med zucchini, kikärter och ostsås. Vegetarisk grönsaksgratäng (4 port. Det är sannerligen inte den snyggaste grönsaksgratängen i världen, men god är den
För tack vare linserna är gratängen både vegetarisk och en smula billigare än "vanlig" tacogratäng - linser är ju faktiskt billigare än kött och det kan väl inte skada nu när semestrarna är över och det kanske är skralt i kassan
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Jag bjöd t ex familjen på denna vegetariska tacogratäng en helt vanlig vardag. Ni som följer mig vet att alla i vår familj inte direkt är galet förtjusta i vegetariskt men den här tacogratängen fick tummen upp av alla
Räcker till ca 10 rullar/4 personer. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka och fräs gul lök och vitlök. Tillsätt sedan spenaten och låt den fräsa tills den är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.