Dela torsken i portionsbitar. Koka blomkålen mjuk med en. Mosa den och tillsätt riven ost med. moset slätt, ta några tag med pepparkvarnen och ät sedan omedelbart
Dela torsken i portionsbitar. Koka blomkålen mjuk med en buljongtärning. Mosa den och tillsätt riven ost med smak – parmesan är gott, Västerbotten ljuvligt
Torka av och lägg i en ugnsfast form med lite olivolja och vatten i. Ångad torskmed blomkålsmos, 2p. Tina två bitar torskrygg (jag körde på torskfilé), strö ca 1 tsk salt över och låt fisken rimma i ca 10 minuter. Smaka av med salt, peppar och 1/2 dl riven parmesanost
” och jag och min kompis Frida bestämde oss för att skicka in ett bidrag där huvudrätten var hasselnötspanerad torskfilémed blomkålsmos och trattkantarellsallad
Penslade fisken (torsk för dagen) med ägg, saltade och pepprade. Efter ett mattips på LCHF-gruppen på Facebook gjorde jag denna (utomordentligt goda faktiskt
6oo gr torskrygg. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. (En innertemperatur på 42 grader är perfekt. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör
Lägg upp grytan i portionsskålar och garnera med räkor. Servera med vitlöksaioli. 200 g räkor med skal. 400 g torskfilé. 1 vitlök 200 g räkor med skal. 400 g torskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.