-). Servera direkt medlaxenoch de ungsrostade grönsakerna. Laxen blir riktigt, riktigt saftig och god. Krämig polenta och ugnsrostade grönsaker passade makalöst gott (fast då blir det väl med maka
Smörj formen och lägg i laxbitarna. Blanda ner citronskal och smaka av med salt och peppar. Finhacka löken och fräs i smör eller kokosfett i en kastrull
Bredfyllningen över laxenoch rulla sedan ihop till en rulle med hjälp av plasten. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark
Den här ugnsbakade saftiga laxenmed en len citron och basilikasås fick bli veckans fiskrätt. Vi åt den med pressad potatis och en sallad gjord på rödbetsblast
E-postGillaGilla Laddar. Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Marinera lax en med örtsalt, persillade, sweet chili och svartpeppar. Och när man serverar den med en gräddig sås, grillad citron och salt baconlindad sparris, ja, då är måltiden fulländad
Den ska vara Salt o saftig och gärna smaksatt med vitlök eller peppar. En enkel sås gjord på créme fraiche, en fiskbuljongtärning, citron och örter är allt som behövs förutom fisken
Som lite grönt och knaprigt tillbehör valde jag att fräsa på sugarsnaps - snabbt, enkelt och gott. -). Servera laxenmed pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
citronklyfta och dillvippa Servera med. Ingredienser 2 bitar lax à 150 g skal och saft av ½ citron salt och peppar 1 msk klippt gräslök 200 g broccoli 1 skalad och urkärnad avokado 2 msk lätt crème fraiche 2 msk finhackad dill Garnera med
Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Pensla laxenmed lite olja på båda sidor. Lägg 1 msk tapenade oliver och kapris på varje laxbit. 600g laxfilé i portionsbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.