4 bitar torsk i skivor. Slå på grädden och koka ner till 4-5 dl kvarstår. För perfekt resultat ska fisken ha en kärntemperatur på 42 grader, en temperatur att lägga på minnet. 4port. 4 bitar torsk i skivor. För perfekt resultat ska fisken ha en kärntemperatur på 42 grader, en temperatur att lägga på minnet
Lägg upp grytan i portionsskålar och garnera med räkor. 400 g torskfilé. 400 g torskfilé. Idag gjorde jag en god fiskgryta, jag har varit sugen på det i flera dagar och igår så lagade de fisksoppa på Sveriges mästerkock och jag blev lite inspirerad, och om ännu mer sugen
Ingredienser till 2 portioner. 400 g torskfilé. Ingredienser till 2 portioner. 400 g torskfilé. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
4 pers. 4 st torskryggfilé, färsk eller ett paket fryst torsk. 4 st soltorkade tomater i olja, hackade. 4 pers. 4 st torskryggfilé, färsk eller ett paket fryst torsk
Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra. 1 paket djupfryst bladspenat - 400 g. 2 paket djupfryst torsk eller hokifilé á 400 g. 3 - 4 msk finhackad persilja. 400 g. 400 g salt och vitpeppar. 3 - 4 msk finhackad persilja
400-500 g torsk (filéer eller bitar) eller ett paket djupfryst tork. Tillagning kokt torsk. Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet
400 g krossade tomater. Sätt ugnen på 175 grader. Skär torsken i mindre bitar, cirka 100 gram per bit. Salta och peppra torsken och lägg den sedan i en smord form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.