Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Strö över salt och citronpeppar. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj och skär tomaterna i skivor. Fördela purjo, tomater och dill på och runt fisken och hyvla över lite smör
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Idag gjorde jag torsk i ugn med smak av tomat och purjolök till middag. Mat som går snabbt och smidigt att laga och som sköter sig självt i ugnen är alltid bra tycker jag
Nu mer än nånsin så vill jag att maten på vardagarna ska vara snabb- och lättlagad. Med en bebis hängande över armen så måste det gå undan och inte vara allt för avancerat vilket ju förstås inte betyder att det inte blir gott
Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
När jag började språka med min bästa mattokiga väninna visade det sig att hon sett just samma program och blivit lika förtjust i pajen som jag - ja då var det ju bara att prova att också göra den
-) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Salta och peppra fisken. Blanda ihop grädde och philadelpiaosten i en skål, krydda med hackad basilika och lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.