GUL FISKGRYTAMEDLAX, TORSK OCHRÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande medlax, torsk ochräkoroch passar perfekt att bjuda vännerna på
Ikväll blir det fiskgrytamed aioli här hemma. Servera gärna med aioli, bröd och ett gott vitt vin. Smaka av med salt, svartpeppar, citron- resp apelsinsaft
En smakrik gryta med torsk ochräkor som serveras med ris och en aioli och gärna lite bröd till. Till efterrätt gjorde mamma en god glutenfri rulltårta (drömrulltårta på potatismjöl och vanilj istället för kakao) som hon fyllde med äppelkompott och kanel och serverade med grädde
Serveras till fiskgrytan eller som plock till fördrinken. Låt allt puttra lugnt på spisen tills potatisen börjar bli mjuk, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.