Torka av och lägg i en ugnsfast form med lite olivolja och vatten i. Ångad torskmedblomkålsmos, 2p. Tina två bitar torskrygg (jag körde på torskfilé), strö ca 1 tsk salt över och låt fisken rimma i ca 10 minuter. Smaka av med salt, peppar och 1/2 dl riven parmesanost. Ännu ett recept (som inte helt ser ut som mitt ☺) hämtat från Elle Mat & Vin, och detta signerat Kristin Kaspersen ca 1 tsk salt
Det här var en riktigt lyckad torsk och det är inte så besvärligt som det låter att göra den. Jag mixade det slarvigt med mixerstav så det blev lite hela bitar kvar
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Koka upp broccolin och panera torskenmed sesamfrö samt salt och citronpeppar. Torsk. Börja med att skala och dela pumpan till mindre bitar, koka upp med salt tills de är mjuka
Vitkålsgratäng med Kyckling & Bacon. Krydda med soja, sambal och svartpeppar. Låt puttra några minuter och blanda sedan ner det i formen med vitkål och kyckling
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Blandade sallad med grönsaker och äggvitorna som blir över från skarpsåsen, samt mogen avokade. Stekte torskryggen i ugnen, till den hade jag den smörstekta sparrisen, och så gjorde jag skarpsås
Jag använde en bit blå ädelost, brie och färskost med dill & gräslök. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt
Ingredienser1 kycklingfilé1 msk smör½ paket bacon50g broccoli i mindre buketter1/4 röd strimlad paprika1/3 grovhackad gul lök2 ½ dl vispgrädde/creme fraiche1-2 tsk currysalt och svartpepparev
Lägg torsken i såsen och låt koka några minuter på vardera sida tills genomkokt. Koka upp kokosgrädde i en kastrull på medelhög värme tillsammans med alla kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.