Skär sedan potatisarna i halvor eller kvartar, beroende på storlek. Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto
Skala löken, dela på hälften och skär tunna skivor. Garnera med resten av gräslöken och citron. Grilla laxen snabbt i två minuter till den är fint rosa inuti och fint yta
Lägg pålaxenpå gallret med skinnsidan nedåt på den del som är en bit från glöden. Ikväll tycker jag att ni ska prova att barbecue-grilla laxmed kryddrub och till det servera en mycket fräsch druvsalsa
Till detta serverade vi ugnsbakade färskpotatis penslad med barbequesås, grönsallad samt en aoli och sauce verde sås till för gästerna att välja vilken som de föredrar
Servera laxen i tacoskal med mangosalsa, skivad rödlök och koriander samt limeklyftor vid sidan av. Blanda dem med resten av ingredienserna i en liten bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.