Lax Walewska på Gourmetmorsans vis. Ska meddelas att herr O här hemma blev helt såld på såsen, och jag ska tillägga att den var helt oemotståndlig Ja´hela rätten faktiskt fick full pott
Skär den rökta laxen i småbitar. Tillsätt laxen och efter några sekunder grädden. Blanda ner i pannan med laxen, tillsätt Parmigiano Reggiano samt färskmalen svartpeppar och hackad dill
Skär sedan potatisarna i halvor eller kvartar, beroende på storlek. Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto
Ta ut och tina laxen om den är fryst. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lax. Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Salta och peppra laxen och lägg den på spenaten. I veckan fick jag tipset om det här receptet av en kollega och laxen blev precis så god som han beskrev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.