Äppelkompott, eller opasserat äppelmos, smaksatt med vanilj- och kanelstänger. Perfekt som frukost eller lunch med lite mjölk, eller till dessert serverad med vaniljkräm och lite crunch
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Mosa lite med en gaffel om bitarna är för stora. 1 kanelstång. Koka dem tillsammans med vaniljpulvret och kanelstången i vatten och rörsocker ca 25-30 minuter tills de kokar sönder. 1 kanelstång 1 dl vatten
Jag är väldigt sällan sjuk och mycket tror jag beror på att jag tränar regelbundet och att jag äter bra mat med mycket näring som gör att kroppen klarar av att stå emot förkylningar och liknande
Toppa med valfria bär/frukt eller ät som den är. Kanel. 1. Riv äpple, vispa i ägg och rest. Ingredienser. 2. Använd antingen en mugg eller skål som tål mikro
Mumsig rawfood chia pudding med äpple och kanel, perfekta mellanmålet som León älskade. Häll i mandelmjölken i en kanna eller bunke, häll över chiafröna och vispa runt med en visp tills det börjar tjockna
Äppelkompott. En av produkterna i den senaste Smakboxen var en glutenfri fröknäcke från Sigdal och i inspirationsfoldern som följer varje box fanns ett recept på en äppelkompottmed denna fröknäcke som ingrediens och jag beslutade mig i ett tidigt skede för att jag skulle testa denna äppelkompott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.