Äppelkompott, eller opasserat äppelmos, smaksatt med vanilj- ochkanelstänger. Perfekt som frukost eller lunch med lite mjölk, eller till dessert serverad med vaniljkräm och lite crunch
Servera medäppelkompotten. Doppa vetebrödsskivorna först i äggsmeten och därefter i kanelblandningen. Blanda ihop mjöl, mjölk och ägg till en slät smet
Eller så blandar du smör medkaneloch hälften av socker av andelen till kanel. Börja med ett pass på gymmet med brudarna för att sedan ta en frukost med dem på fiket
Det kanske låter konstigt och annorlunda medkanel i maten, men det blir väldigt gott. Det är så gott och man kan ju variera med olika kryddor osv från gång till gång
Stryk ut mandelremoncen ovanpå och strö över rikligt medkanelsocker. Har ni ingen våg så rekommenderar jag verkligen att ni köper det, så mycket enklare att baka med våg och det är många gånger lätt att ta för lite eller för mycket mjöl när man använder decilitermått
Sikta ihop mjöl, bakpulver, kaneloch salt i en bunke. Vispa ägg och råsocker pösigt tillsammans. Tillsätt äpple, morot, yoghurt och smör till äggblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.