Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Tina smördegen i rumstemperatur, ca 30 minuter. Mixa tomater, pressad vitlök, basilika och ost. Kavla ut smördegen tunt till en platta som är ca 25x15 cm
Förra året vid jul bakade jag det här receptet för första gången. Då var det smaksättning av citron och saffran, denna gång till min systersons dopdag fick det bli lime
Smördeg på rulleRiven stark ost Lite tomatpuré Pizzakrydda 200 gr ca 15 minuterRulla ut mördegen och bre på tomatpurénLägg sedan på riven ost och kryddan
Saffransbullarna. 200-300 g smör 5 dl mjölk 50 g jäst {för söta degar} 2 st kuvert saffran {saffranssmaken försvinner ganska lätt i dessa bullarna, använd 3-4 kuvert för mer smak om så önskas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.