Korv nummer två från korvstonkningen. Gjorde denna korv även förra året då jag testade att röka den, tillsammans med ett älghjärta en stek och en lammbog
Hacka all peppar fin ta med allt även fröna. Blanda detta med 1/3 av smeten från grundreceptet. För att röka korven använder jag svinfjälster dessa är lite smalare
Det går hett till i vårt kök just nu, är det inte heta kladdkakor så är det heta salsor. ) Och vi ska inte vara mildare idag, nej då för nu är det dags för en spicy färskkorv att göra entré
Loukanika är en grekisk korv som ofta är gjord med fläskkött men även kan göras med lammkött. Kryddningen varierar men gemensamt är vitlök och rivet apelsinskal
Vilken otroligt vacker första maj vi har haft här nere i våra krokar, solen har verkligen visat sej från sin bästa sida hela dagen och Mårtenssons är så tacksamma
Åhhh ÄNTLIGEN kan jag ju bara säga så har jag fått det efterlängtade lovet på länge. Och det är ju inte vilket lov som helst utan det är ju faktiskt jullov
Att Håkan hade Mårtenssons korvfabrik igång igår är ingen hemlighet, det kunde ses både här och där. Man kan ju kanske tycka att man borde få nog av att stoppa korvar när det görs på jobbet resten av veckan där i charktillverkningen på GeMa-livs, men så är alltså inte fallet
Nedräkningen till jul är i full gång. Idag var det dags att stoppa korv - inte vanlig klassisk julkorv (eftersom jag tycker det är sådär roligt att äta
Egengjord korv. Späck, köttkvarn, korvhorn, fjälster, snöre, kladd och en gnutta desperation. MEN, fruktansvärt kul och ganska tillfredsställande att ha gjort sin egen korv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.