Hemmagjord korv med mynta och basilika
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g fläskkarré
  • 400 g benfri lammlägg
  • 5 g färsk vitlök
  • vi
  • 1,5 msk salt
  • 1,5 msk socker
  • 2 g torkad oregano
  • 2 finn crisp
  • 1 msk potatismjöl
  • 0,5 dl olivolja med citronsmak
  • 4 grader och att dina redskap också är kalla när du sätter igång, då blir allt så mycket enklare och bättre vad gäller hållbarheten.
  • 2 msk olja, ca
  • 20-25 minuter Använd dej gärna av köttermometer som ska visa
  • 71 grader mitt i korven när den är genomstekt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.