Rökt vildsvinskorv
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rökt vildsvinskorv 2 stycken korvar
  • 500 g vildsvinskött
  • 250 g späck
  • 1 vitlöksklyfta 1 gul lök
  • 15 g nitritsalt
  • 15 g socker
  • 1 g nymald svartpeppar
  • 1 dl glögg
  • svinfjälster
  • Lägg svinfjälsterna i blöt i kallt vatten i ca 1 timme Mal köttet tillsammans med späck, vitlök och lök ner i en skål.
  • Blanda ner salt, socker, svartpeppar och glögg, rör om väl (tänk på att du är noga med din handhygien!).

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.