1. Vänd älgköttet i mjöl och krydda med salt och peppar. 2. Hetta upp en gryta och lägg i en klick smör. Bryn köttet i smöret så att det får fin färg runt om
Nu kommer ett hejdundrande gott recept ni verkligen ska lägga på minnet. Detta åt vi tidigare ikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Timjan, crème fraiche och fransk senap är tre pålitliga smakkompisar, som håller även för en vardag i november när det känns som om världen blir allt kallare
Älggryta,. Älggryta med grädde. Återigen måse jag få säga hur lyckligt lottad jag är som är gift med en jägare som gör att jag har frysen full med älgkött
nu hade lagat bourguignon på nötfärs och det stora ha-begäret slog till direkt. Eftersom hjortfärs är väldigt magert i sig och man inte har grädde i en bourguignon kan man med fördel ha lite feta tillbehör istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.