Ställ åt sidan sålänge och tillsätt senare i grytan tillsammans medgrädde, messmör och lingonsylt. Har du inte tillgång till det fungerar det lika bra med viltskav du hittar i frysdisken
Häll på kokosmjölk och vispgrädde och låt koka upp. Vi åt den tillsammans med blomkålsris som är hackad blomkål som man steker i stekpannan med lite salt
Den här grytan kräver en hel del ingredienser, men resultatet blir enastående med unik smak. Låt köttet få färg, häll sedan i vinet, vattnet, whiskyn, oxfond, viltfond, rödvinsvinägern, vispgrädden, lagerbladen, färsk timjan och salt + peppar
Servera tillsammans med ris eller potais och en fräsh sallad. Häll på grädde, torkad svamp. 600-800g älgkött (benfri stek eller ytterlår)lite smör1 stor gul lök1 köttbuljongtärning3 dl grädde2 msk ljus fransk senap3 msk soya3 msk worcestershiresås1 näve torkade trattkantarellersalt, peppar och dragonGör så här. 3 dl grädde
Red grytan med stärkelsen utrört i lite vatten, smaka av med salt och peppar. Bryn köttet i olja, tillsätt lök, morötter och rotselleri och låt det få färg
Chokladen i grytan tillför lite djup i smaken och grädden behövs för att balansera smakerna. Det bästa med crock-pot är att den sköter sig själv, och den varsamma behandlingen gör att vitaminer och mineraler bevaras bättre
Häll i grädden och lägg i potatisen, låt allt koka tills potatisen är färdig. Dela vitlöken grovt och fräs i smöret, lägg i grytbitarna och bryn dem runt om, krydda med vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.