Smaka av äggulorna med salt och peppar. Jag gjorde en majssoppa med räkor till oss till lunch (recept kommer), och nu har vi ganska nyligen ätit ägg till mellanmål
Smaka av med salt och peppar. I amerikanernas version, deviledeggs blandar man äggulan med majonnäs, lite senap och vinäger, och det blir hur gott som helst
Tillsätt resten av ingredienserna och smaka av med salt, peppar och tabasco. Känner man för att testa en ny variant kommer vi här med ett tips på deviledeggs, översatt något i stil med djävulusiska ägg men på norrländska
Peta försiktigt ut gulan med en tesked och lägg dem i en skål. Idag körde jag på en ganska mild variant, men du ska inte vara rädd för att köra i lite chili i röran, det finns en anledning till att det kallas "deviledeggs"
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.