Djälvulsägg - DeviledEggs - åt jag första gången när jag bodde i New York, där de är vanligast förekommande på fester, som plock- och mingelmat, eller vid högtider såsom jul och påsk
Deviledeggs, eller djävulska ägg, är ett vanligt inslag i USA till Halloween och andra högtider. I amerikanernas version, deviledeggs blandar man äggulan med majonnäs, lite senap och vinäger, och det blir hur gott som helst
Deviledeggs och coleslaw. Recept deviledeggs. Lördag min vän, lördag. Jag fortsätter med mitt frukosttema, och idag har jag landat på ett av mina absoluta favoritrecept
För några veckor fick jag äran att göra tårtan till en Baby Shower fest, jag hade en tydlig bild på vad jag skulle göra för dekorationer, färgerna däremot var det svåraste att välja
Idag körde jag på en ganska mild variant, men du ska inte vara rädd för att köra i lite chili i röran, det finns en anledning till att det kallas "deviledeggs"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.