Söndag 19 februari 2017. Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
När vi hade goda vänner på middagsbesök häromdagen bjöd jag på denna smarrig vegetarisk thaisoppa. Soppan, som är en av våra favoritsoppor, innehåller bland annat röda linser, morötter, kokosmjölk och grön currypasta
Sätt ugnen på 225°. Rosta brödtärningarna i 8 minuter. Vänd efter halva tiden. Värm olivolja i en tjockbottnad kastrull, lägg i röd- och vitlökshacket och tillsätt salviabladen
Jag är ju Buzzador vilket innebär att jag ibland får hem nya produkter för att testa och blogga om, den här gången blev det extra lätt eftersom jag redan stått och vridit och vänt på Arlas syrade grädde – det låter liksom för intressant för att missa
Skala potatis och jordärtskockor och skiva dem tunt, gärna i matberedare. Blanda potatis, jordärtskocka, hackad lök och vitlök, smulad ädelost, muskot, grädde, mjölk, salt och peppar i en stor bunke
Den här tiden av året kan det ibland vara lite ruggigt och kallt att arbeta ute. Sådana dagar passar det alldeles ypperligt att käka en kryddstark och värmande soppa till lunch