Salta och peppra köttet, bryn det sedan i olja och smör i en stor gryta. 11 st buljongtärning (kött el grönsaks). 1Ingredienser 800 g rostbiff alt högrev 1 st gul lök 3 klyfta(or) vitlök 2 st morot(örter) 100 g rotselleri 8 st små steklökar 2 st märgben (valfritt) 4 dl röttvin rapsolja till stekning 2 msk smör alt bacon fett 1 paket rökt bacon 4 msk tomatpure 2 st lagerblad 2 msk majsmjöl alt vetemjöl 8 st färska champinjoner (små) 1 st buljongtärning (kött el grönsaks) 1 knippe persilja 1 själk(ar) färsk rosmarin Skriv utGör så här. Putsa och skär köttet i 3×3 cm bitar
Oxfilé700 g oxfilé 0,5 msk salt 1 msk svartpeppar 2 msk rapsolja 40 g smör 1 tsk flingsalt. 1Kroketter1 kg fast potatis 200 g västerbottensost 150 g smör 2 ägg 2 dl pankoströbröd 2 dl vetemjöl salt frityrolja, till fritering
Köttmarinad. Strimla lövbiffen och blanda med köttmarinaden. Stek köttet tills det är genomstekt. Hej. I senaste Smakboxen följde det med ett paket Vermicelli risnudlar jag inte visste vad jag skulle göra med