Grönpepparpaté med rödlöksmarmelad
Monikas Matbod
Monikas Matbod
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram färs 70/30
  • 200 gram bakad leverpastej
  • 150 gram pancetta
  • 1 gul lök
  • 2-3 vitlöksklyftor 200 champinjoner 2 dl grädde
  • 2 ägg 3 msk konjak
  • 1 msk potatismjöl
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm malen svartpeppar
  • 1 msk grönpeppar i lag
  • 1 msk hackad grönpeppar i lag
  • Rödlöksmarmelad
  • 2 rödlökar (1 äpple)
  • 1 msk olja
  • 2 msk rött vin
  • 2 msk balsamvinäger vit
  • 1-2 msk honung
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.