Skär kycklingen i mindre bitar, stek den till fin färg. Ha över alla andra ingredienser i en gryta och låt det puttra under lite försiktig omrörning, tillsätt kycklingen och låt puttra ett tag till
Fantastiskt god kycklinggryta från Senegal. För allra godast smak ska kycklingen marineras flera timmar kylen, har man bråttom så kan man förstås hoppa över den långa marinerignstiden
4 400 g kycklingfärs 1 paket won ton-plattor (skins) eller Goyza (finns frysta i asiatiska butiker) alt gör din egen dumplingdeg 1 ägg 2 vitlöksklyftor 3 cm riven färsk ingefära 1 msk finhackad koriander 1 röd chili salt Till servering hoisinsås Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Servera nystekta kycklingfiléer med ris och en sallad. Bryn kycklingfiléerna runt om, krydda och efterstek 15-20 minuter i ugn 200° C. 550 g kycklingfiléer
Tillsätt kyckling och potatis och rör om. skär kycklingen i tärningar ca 2x3 cm. 600 gram kycklingfilé eller urbenat kycklinglår. 3 dl vatten plus en tärning kycklingbuljong