Tillsätt fisk- buljong och låt soppan koka upp. En klick aioli smakar gott i soppan. 11 msk tomatpuré. Hacka schalottenlökarna, fräs dem i en stor gryta i 2 matskedar olivolja, tills de mjukat. Tillsätt tomatpuré och saffran och låt fräsa i 3 minuter
ca 2 msk smör 1 st gul lök ca 800-1 000 g godatomater eller 800-1 000 g krossade tomater 1 dl vatten 1 dl vispgrädde eller 1 dl mjölk 1 krm malen svartpeppar 2 st tärningar grönsaksbuljong 0-1 tsk salt. ca 800-1 000 g godatomater eller 800-1 000 g krossade tomater
Fräs riven vitlök och skivade champinjoner i en gryta med matfett. Låt soppan bli het. Bred vitlöksost med örter på rostat vitt bröd, skär gärna bort kanterna på börden och dela dem diagonalt, och servera till soppan
Häll på miso, vatten, tomater och havregrädde och låt koka ihop, smaka av med salt. Servera en tallrik soppa, toppa med räkor och finhackad persilja, och bjud det frasiga brödet till