Ett matminne som jag har från min barndom är varma tunnbrödsrullar fyllda med skinka och purjolök. Jag tog med mig den maträtten in i mitt eget kök när jag flyttade hemifrån och jag åt det ganska ofta tills jag började äta LCHF-kost
Helst vill man ha fasta och fina tunnbrödsrullar med så lite luft i som möjligt. Sker sedan upp tunnbrödsrullarna i lagom portionsbitar, lite beroende på vad du ska ha dem till
En favoritmacka på picknickenen är en enkel rulle fylld med lax och pepparrotsost. Vi brer på pepparrotsost, lägger på laxskivor och rullar ihop till en rulle
Finhacka rödlöken (ta så mycket som du gillar) och strö det över Philadelphiaosten. Lägg lite lagom med sallad över rödlöken och avsluta med kalkonpastrami
Rör ihop crème bonjour och crème fraiche med riven pepparrot och smaka av med kryddorna. Smöra tunnbrödet, lägg på lax på halva och bred på pepparrotsröran på halva
Och det var det. salt och peppar. Riv den kalla potatisen och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med ordentligt med salt och nymalen svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.