Musselsoppa med toast
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st musslor
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 50 g champinjoner
  • 2 tsk matfett
  • 1 msk vetemjöl
  • 2.5 dl fiskbuljong
  • 0.5 dl vin
  • 0.75 dl matlagningsgrädde
  • 0.25 st purjolök
  • 2 st plommontomater
  • salt
  • dill
  • bröd
  • vitlöksost
  • 1 st musslor burk 1 st vitlöksklyfta 50 g champinjoner färska 2 tsk matfett 1 msk vetemjöl 2.5 dl fiskbuljong av tärning 0.5 dl vin torrt vitt 0.75 dl matlagningsgrädde 0.25 st purjolök 2 st plommontomater salt vitpeppar dill Servera med: bröd rostat vitt vitlöksost med örter Det här behövs till 2 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.