Ingredienser Portioner. 4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fin fredag och trevlig helg. Tips till kvällen, en krämig fläskgryta med förslagsvis ett glas rött. Gott en fredagskväll men funkar även en helt vanlig vardag, med mjölk
Blötlägg brödskivorna i vattnet i ca 5 minuter. Smula sönder det uppblötta brödet och blanda det med kalvfärs, ägg, kalvfond, persilja, salt och peppar
Torka av köttet och bulta ut det med knuten hand. Salta och peppra. Panering. Vänd skivorna först i mjöl och sedan i blandning av uppvispat ägg och riven parmesanost
Tvätta och skala limen tunt med en potatisskalare. Strimla skalet i tunna strimlor. Pressa ur saften. Stek kycklingfiléerna i matfett i en stekpanna ca 5 minuter per sida