För här har vi gjort en fusion somblev kalasmums och välbalanserad i både sötma och chokladsmak. Kakan är toppad med något så enkelt och gott som hackad mjölkchoklad, och frågar ni oss så ska det vara Fazers blå
Kanske för att det påminner mig om Barilla tomatsås som jag ätit fler gånger än jag någonsin kommer att kunna räkna (fortfarande den absolut godast tomatsåsen som finns)
Grillad entrecôte med råfriterad potatis och chipotlesås Sås. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök, tomatpuré, dragon och chipotle i 50 g smör i en kastrull
Konsistensen var precis så perfekt krämig som jag hoppats på och smaken var helt underbar. Smaskens till sista slicken kan man lugnt säga att crème brülén blev
Vitkålsgratängsom inte skriker vitkål utan, bara är gott. Lchf Vitkålsgratäng. Vitkålsgratäng. Lchf Vitkålsgratängsom kan bli Janssons- eller Skinkfrestelse
Godvitkålsgratäng med purjo och västerbottenost. 500 g strimlad och sköljd vitkål. 1 hackad gul lök. 1/2 strimlad purjolök (gärna från den gröna delen)
Helgens baktips alltså. helt oemotståndliga kakor som vi bakade under tiden med trädgårdskafeet. Världens godaste mjölkchokladsnittar och när man laddar för helg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.