Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Lagade detta igårkväll tillsammans med oxfilé, baconrullad sparris, sallad och spröd brysselkål. Medan potatisen var i ugnen stekte jag sparrisknytena, kokade brysselkålen och stekte köttet
Bryn skinka i smör så att de får lite färg, krydda med salt & peppar. Klyfta löken och låt den steka med köttet så att den mjuknar något, men inte tar färg
Sådant man hinner med på en söndag. Medan steken bryns rör du ihop smaksättningen. Lägg aluminiumfolie över steken och låt den vila medan sås och passande tillbehör tillreds
Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Dela kyckling i två delar, gnid in med olja, krydda och salt invändigt och utvändigt. Lägg upp kyckling på fat, häll lite vatten på plåten och sila skyn i en kastrull
450 g kycklinglårfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 450 g kycklinglårfilé 150 g steklök 2 morötter 2 msk Arla® Svenskt Smör 3 dl vatten 1 dl torrt vitt vin 1½ dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 750 g delikatess potatis Arla® Smör&rapsolja spray färsk timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.