Skär skivor i kasslern men inte riktigt igenom. Blanda philadelphiaost och persilja. Klicka fyllningen i skårorna och lägg i skivad tomat och skivad avokado
Skär köttet i lite mindre tärningar. Bryn i en stekpanna med olja och lägg över i en gryta. Skala och hacka löken, kärna ur och hacka paprika och chili
Ett recept ur boken Husman av Stefan Ekengren. Jag älskar verkligen kalops. Tycker det är så himla gott när köttet blir sådär mört och bara faller isär
Vispa ihop ägg och parmesanosten. Torka schnitzlarna med lite. papper. Krydda med lite salt och peppar. Vänd dem i vetemjöl och klappa av överflödigt mjöl
Servera Piccatamilanese med tomatsås och tillbehör. Dags att göra Piccatan. Börja med tomatsåsen. Skala och hacka lök och stek på medelvärme i olivoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.