Mannen var helt lyrisk och tyckte det var den godaste fisk han ätit på länge = )För att laga till 4 personer behöver du4 portioner lax (jag använde fryst)1 dl vatten2,5 dl matlagninsgrädde1,5 dl creme fraiche3 msk touchoftastehummerfond1/2 dl klippt dillpressad citronsaltcitronpepparmaizenaGör så härSätt ugnen på 200 grader. 3 msk touchoftastehummerfond
5 msk Bong TouchofTasteHummerfond. 5 msk Bong TouchofTaste Fiskfond. Gör så här. Hetta upp en kastrull med smör och fräs löken några minuter utan att den tar färg
Slå på vitt vin, vatten, hummerfond, tomatpuré och smula ner buljongtärningen. 2 msk hummerfond (t ex Touchoftaste). 1 fiskbuljongtärning 2 msk hummerfond (t ex Touchoftaste)
Häll på grädde och hummerfond och låt det koka ett par minuter. Lax i hummer- och dillsås300 g lax1 gul lök4 dl matlagningsgrädde3 msk hummerfond (Touchoftaste)3 msk dillSalt, vitpepparHacka löken och stek den mjuk. 3 msk hummerfond
1,5 msk Bong TouchofTasteHummerfond. 1,5 msk Bong TouchofTasteHummerfond. Bara måste dela med mig och spara receptet på de grillade räkorna vi åt, så hiiimla gott var det
2 msk Bong TouchofTaste Fiskfond. 2 tsk Bong TouchofTasteHummerfond. LAX. Skär laxen i 16 kvadratiska bitar och lägg dem med skinnet ned i en ugnsfast form (det skall vara trångt i formen)