Annars blir rätten kanon god ändå, majonnäsen som smälter ihop med dillen över laxen -tok gott. lägg ett bakplåtspapper på en plåt och placera fisken med skinnsidan mot pappret
Smörj en ugnsfast form och lägg ilaxfileérnaimitten. Skala och koka potatisen. Hade det här nu varit en finare middag hade jag saltbakad laxfileérnai ugn, kryddat med rosepeppar och serverat sås & duchesspotatisvidsidan om
Gillar du lax och har tröttnat på vanligalaxen man gör i ugnen vanligtvis. Ja då ska du testa den här rätten, mycket god, lättlagad och en rätt som inte tar någon tid alls iprincip
Om vi äter fiskblir det oftast lax. Under andra delar av året är det lax som gäller. Jag får nog tyvärr och ganska så motvilligt erkänna att vi äter fisk alldeles för sällan i det Kårdahlska/Anderssonska hushållet
En fiskgratäng får niidag, en med lax, krämigcitronsås och mos smaksatt med dill och citron. Mycket citronblir det men för mycket citron kan det aldrigbli, i alla fall inte om man ska tro på Anki som är citronberoende
Skär laxeni kuber och fördela över spenaten. Koka potatisen mjuk och blanda med mjölk och äggulor. Tillsätt hälften av osten, smaka av med salt och peppar
Fy, sjutton vilkettrist väder vi har här nu. Känner verkligen att jag skulle behöva ut och röra på mig men det är inteprecis lockande att dra ut barnen i detta väder och M är ju inte hemma förrän senare i kväll
Krydda därefter fisken med kryddsaltet och citronpepparn. Hacka löken ismåbitar och strö över fisken, ha därefter över tomaterna som "krossas" i handen tillbitar, häll sist över spadet som blir kvar
Skala och skär potatiseni delar. Koka i saltat vatten tills den är mjuk. Pressa potatisen och blanda ner smör, äggulor, mjölk, salt, peppar och riven muskotnöt
Det här var bland det godaste jag ätit med fisk var Lars kommentar när viätit klart. Han brukar alltid rynka på näsan när jag säger att vi ska äta torsk för han hävdar bestämt att han inte tycker om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.