Lax med hummersås och vitkålsgratäng
veronicabjorkell
veronicabjorkell
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 4 portionsbitar Lax
  • peppar
  • 3 msk Touch Of Taste hummerfond
  • 1 dl vatten
  • 1 dl lätt créme fraiche
  • 2,5 dl mellangrädde
  • 2 tsk dijonsenap
  • Stenbitsrom och dillkvistar ( efter tycke och smak)
  • 1/2 rivet vitkålshuvud
  • 1/2 finhackad purjolök
  • 3 vitlöksklyftor 2,5 dl grädde
  • 50 gram philadelphiaost
  • 1 tsk sambal o'lek
  • salt och peppar
  • riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.