Ofta har asiatisk mat en spännande smakkomination som jag gillar. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en skål (spara lite att pensla köttet med efter det varit i ugnen)
Blanda sist i färsen och låt densen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
Mr C kom hem meden hel drös jordgubbar. men är det svensk sommar så är det. Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medanhimlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisst men jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Digestivebotten, härlig ostmassa med jordgubbssmak och ett täcke av bl a cremefraiche med limesmak. Har gjort denna cheesecake i många varianter mendenna är ny för mig
Vi fortsatte med projekt köksträdgård förra sommarenmen tyvärr blev det inte så mycket planterat som vi önskat, men några rabarberplantor petade vi ner och till min glädje verkar de ha trotsat vinterns kyla och lyckats medbedriften att kravla sig upp ur jorden, hurra
Skär vitkålen i tunna strimlor och stek i en gjutjärnspanna tillsammans medlöken som finhackats. Garnera med cashewnötter eller jordnötter och koriander
De är fyllda med lemoncurde och det receptet finns under fliken tårtfyllning här på bloggen. Riktigt goda cupcakes med mycket chokladsmak, citron och lite lakrits
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.