Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkade tomater, basilika och fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
I onsdags inledde vi vårt påskfirande med en extra god fiskgratäng till middag och vi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fiskenoch häll till sist över såsen. Skär torskfiléerna till portionsbitar och lägg ned dem i formen
Precis så var det när vi lagade till den här fiskgratängen, dom där söta tomaterna passade så otroligt bra till de salta ansjovisbitarna och tillsammans med grädden blev det en krämig smaksensation
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 2 msk fiskfond
Broccoli tycker jag är gott till fiskoch går snabbt att fixa till. En härlig torskfilé smakar alltid fint, extra gott blir det om man hackar nötter och vänder den i det innan man steker den gyllengul i smör
Fiskgratäng står på menyn idag, en gratäng som görs i tre olika delar men det betyder inte att den är komplicerad på något vis, det behövs bara lite strategi och planering
hittar du recept på samma rätt fast med lax. Fisken blir saftig och får en god smak av såsen. En god gratäng där såsen och torsken tillagas samtidigt i ugnen