Servera laxenmedblomkålen och gremolatan. Till Blomkålen gjorde jag en enkel gremolata och lax, en perfekt måltid, som du har klar på mindre än en halvtimme
Grillad laxmed marinerad blomkål & dillcitronsås. Pensla laxenmed marinaden, låt vila några minuter. Grilla eller stek laxen efter eget tycke, ett par minuter på varje sida
Servera laxen på tallrik med wasabikräm, hyvlad och kokt blomkål. Skär laxen i tunna skivor. Toppa med löjrom, dill, citronskal, svartpeppar och rostade solroskärnor
Servera medblomkålen som ”bädd” med kotletten ovanpå. Fläskkotletter är tyvärr ett ganska underskattat kött – men med lite fantasi blir det hur bra som helst
På vissa sätt blev den till och med bättre än originalet, tro det eller ej. Blomkålen. Den PASSAR alltså både som förrätt och huvudrätt vilket inte gäller, exempelvis, fiskpinnar med stuvad spenat, kalops med rödbetor eller räkcocktail
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.