I BAREN gästspel med Niklas Falkman – 4 sorters gäster i hemmabaren och fyra olika drinkarVardag med Nordefors
Kockens tips från Fredrik Gustafsson – Mousse på gröna äpplen, vaniljinkokt blekselleri, persiljecurd, sellerisorbet samt lavendelconsomméVardag med Nordefors
Bocuse d’Or i Lyon, Frankrike 27-28 januari 2015 – Imorgon tävlar Tommy Myllymäki – Intervju med commis Albin EdbergVardag med Nordefors
I BAREN med Pontus “Poppe” Berglöf – Chocolate Cochon med baconbourbon, chokladlikör och bittersVardag med Nordefors
Diplomático World Tournament 2015 Sweden final – Vinnare Johan Evers, Corner Club, Stockholm och finalist i Venezuela i april 2015Vardag med Nordefors
Kockens tips från Tobias Andersson – Lågtempererad vildsvinsentrecote med variation på persiljerot, lagerbladspicklad trattkantarell, semitorkade lingon och rostade hasselnötterVardag med Nordefors
I BAREN gästspel av Niklas Falkman – 7 tips som gör dig till en bättre hemmabartenderVardag med Nordefors
Kockens tips med Anna Pettersson – Laab, Larb eller Laap – Sallad med färs smaksatt med chili, Sriracha, fisksås och limeVardag med Nordefors
I BAREN med Kenneth Swärd – Amandas Gold med bourbon, brännvin, vermouth och bitterVardag med Nordefors
Bacardi Legacy Cocktail Competition 2015 – Alla tävlande i den nordiska finalen i Köpenhamn 27 januari 2015Vardag med Nordefors
Kockens tips från Tomas Lindh – Vårt egna glutenfria och laktosfria knäckebröd med rostad kummin och fänkålsfröVardag med Nordefors
Kockens tips med Luqaz Ottosson – Rostade rotfrukter, krispiga potatisar, smörstekta schalottenlökar, ramslöksaioli och ekologisk fetaostVardag med Nordefors
Nyårsafton – Nyårsmeny med tilltugg till första glaset champagne, förrätt, varmrätt och dessert – Gott Nytt ÅrVardag med Nordefors
I BAREN with Ásgeir Már Björnsson – From empty canvas to the drink that changed everythingVardag med Nordefors
Interview with Ásgeir Már Björnsson – Food and Beverage Manager Slippbarinn Reykjavik and Co-Founder at Reykjavik Bar SummitVardag med Nordefors
Konditorns tips med Per Bäckström – Pepparkakstryffel och Mandelbiscotti med apelsinVardag med Nordefors