Nu såhär i grilltider tänkte vi att. vad är lämpligare än att dela med oss av ett grillrecept. Vi provade att lägga quornfiléer i en av våra gamla favoritmarinader, och resultatet blev strålande
Ni vet när man på söndag kväll tänker "Nämen, en helg på det här hade suttit fint". Just den känslan hade jag när jag låg och försökte somna, med värkande ben (pga stått och gått en hel helg) och värkande smilband (pga glad av Global Picnic)
Eftersom vi inte äter quorn speciellt ofta känns det alltid lite extra lyxigt när vi väl gör det. Förr brukade jag laga den här smarriga, lättlagade maträtten med kycklingfiléer, men nu när vi inte äter kött längre får det bli quornfiléer istället
Jag har hittat så många bra recept på vegetariska biffar så mitt nästa projekt är att göra ett helt gäng och frysa in så jag kan plocka fram när det är tid för matlådor igen
1. Skala, skiva och koka potatisskivorna i lättsaltat vatten. Riv eller finhacka löken. Mosa potatisen och blanda i lök, ägg, quorn, senap, salt och peppar