I originalreceptet använde Jamie kycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer. Tillbehör till quornfiléerna blev en potatissallad med dijonsenapsdressing som passade mycket bra till
Åh, vilken god och fräsch mat det blev till middag ikväll. Massor av färska grönsaker i en härlig wok. Middagen intogs dessutom i soffan framför en av de nya Johan Falk-filmerna
Lägg quornfiléerna i en ugnssäker form. 600 g quornfiléer, tinade. 600 g quornfiléer, tinade. Hittade ett (LCHF)recept någonstans för ett tag sedan som jag sparade
6 st Quornfiléer. Blanda kryddorna tillsammans med olivolja och pensla över filéerna. Stek lök, vitlök, paprika och zucchini i cirka 10 minuter med ett lock över
Tina quornfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. 600 g quornfiléer. Häll såsen över quornfiléerna och sätt in i ugnen i 200° i cirka 20 minuter. 600 g quornfiléer
Smörstekta quornfiléer med en dressing gjord på kesella, gul curry, salt och lite vatten + grönsaker i form av skivad tomat, avokado, svarta oliver kryddade med citronpeppar + lite kikärtor+ en misslyckad dekoration av balsamicosås
Jag har hittat en för mig helt ny favorit – Teriyakisås. Vilken god smaksättare. Lax är en favorit även det och likaså för kidsen men istället för hela filéer så skar jag dem i bitar och trädde dem på blötlagda grillspett
Skär quornfiléer på längden och fräs dem gyllenbruna. 300 g quornfiléer. 300 g quornfiléer 250 g färsk tagliatelle 3 msk röd pesto 100 g ruccola 1 dl svarta kalamataoliver olja till stekning parmesan Svartpeppar, nymalen efter smak
I onsdags grillade vi första gången i år hemma hos oss. Vi har en stor innergård där man kan ställa upp sin grill och även bänkar att äta vid om man vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.