Mättande biffstroganof med ris och sallad. Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
Eftersom vi ska bort idag på nyårsafton och jag inte får laga mat (rätt så skönt. -)) så lyxade vi till det lite igårkväll här hemma istället och gjorde Oxfilé Provençale
Hasselbacks potatis, ( Den allt för bortglömda)Receptet för 4 personerIngredienser. Beräkna 3-4 st medelstora potatisar per personca 2 dl oljaSalt och pepparNågonting av det enklaste du kan åstadkomma i potatisväg, inga krångliga ingredienser eller skrikande motsättningar finns i detta recept, till och med ett barn klarar av detta
01 Oct. 15. 53. Isterband och dillstuvad potatis. 0kommentarer. Hej allesammans, och god eftermiddag. Nu har jag och barnen landat här hemma och dagens mellis är precis intaget
Hoppas att alla har haft en fin Valborgshelg. Jag trodde ju det var vår och bjöd på en vårlig nässelsoppa, men som genom ett trollslag förbyttes den härliga vårvärmen mot isiga vindar och snöglopp, och igår täcktes de utkånkade trädgårdsmöblerna av ett tjockt lager snö