Glutenfri italiensk paj med salsiccia, spetskål och spenat
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ dl sesammjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 2 msk PO-fiber
  • 2 tsk husk
  • 2 tsk smulad/mortlad Kunglig Salladskrydda
  • 90 g smör - vanligt eller laktosfritt
  • 1 stort ekologiskt ägg
  • 200 g ansad, strimlad och sköljd spetskål
  • 1 påse babyspenat, 65 g - sköljd och torrslungad
  • 300 g rå salsiccia
  • vitlökssalt
  • oregano
  • olivolja
  • 4 stora ekologiska ägg
  • 1 dl grädde - vanlig eller laktosfri
  • 1 dl mjölk - vanlig eller laktosfri
  • 40 g färskriven långlagrad parmesan - alternativt pecorino
  • lite vitlökssalt från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.